Gi hockeynyheter til deg

ساخت وبلاگ

Etter så mange kamper i NHL er det et tydelig gap i rangeringen til lagene. På de forskjellige divisjonsrangeringene ble de sterke lagene i forrige sesong nok en gang topplagene. Lagene som har forbedret seg mest denne sesongen er Carolina Hurricanes og Florida Panthers, som begge har prestert veldig bra.

I Østkonferansen rangerer Boston Bruins fremdeles først. Etter at New York Islanders har jaget de siste kampene, har laget gått fra bunn til fjerdeplass på rangeringen. New York Islanders har alltid hatt en sterk utholdenhet, og de kan alltid kjempe tappert i de påfølgende spillene. New York Islanders beseiret Boston Bruins 4-2, og hockey trøye deres ble igjen likt av flere fans. I Østkonferansen gjennom årene har salget av New York Islanders drakt gradvis overgått Boston Bruins drakt. Dette teamet kan alltid gi publikum flere overraskelser og gevinster.

For lenge siden brakte Washington Capitals i Easte Conference alltid flotte spill til publikum. Det er synd at styrken til Alexander Mikhailovich "Alex" Ovechkin har vært dårligere enn de årene, og det er vanskelig for Washington Capitals å gå videre til finalen. New York Islanders er veldig like Washington Capitals den gang. Teamet kan virke vanlig, men de har vist store evner.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 190 تاريخ : يکشنبه 26 بهمن 1399 ساعت: 19:36

NHL etter denne konkurranseperioden har poengene til hvert lag på poenglisten endret seg. Denne sesongen er NHL delt inn i fire divisjoner. Første plassering i hver divisjon er Boston Bruins, Colorado Avalanche, Toronto Maple Leafs og Tampa Bay Lightning. Boston Bruins rangerte nok en gang førsteplassen i Easte Conference, og de har prestert bra i den ordinære sesongen hver sesong.

For tiden er poenggapet mellom hvert lag veldig lite. Toronto Maple Leafs og Montreal Canadiens kjemper begge om førsteplassen. For lenge siden var Toronto Maple Leafs drakt og Montreal Canadiens drakt favorittene til hockeyentusiaster. Både fargen og stilen oppfyller alles behov. Dessverre har prestasjonen til disse to lagene de siste 10 årene ikke nådd en stabil tilstand, og deres status i ligaen er gradvis erstattet av andre lag.

Den opprinnelige opprinnelsen til ishockey var Canada, men dessverre ble denne sporten langsomt overgått av American League. Canada hadde tidligere de tre berømte lagene Toronto Maple Leafs, Montreal Canadiens og Edmonton Oilers, men nå er det vanskelig for disse lagene å prestere bra igjen. 2021 er en periode med verdens transformasjon og endring. Kan Toronto Maple Leafs og Montreal Canadiens benytte anledningen til å endre historiske poster?

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 196 تاريخ : شنبه 18 بهمن 1399 ساعت: 19:18

I NHL-ordinære sesong tapte Dallas Stars begge kampene mot Carolina Hurricanes. Dette var den første fiaskoen til Dallas Stars denne sesongen, og Carolina Hurricanes ble plutselig nummer én i Central Division. I denne runden beseiret Dallas Stars Columbus Blue Jackets 6-3. Lagets ytelse skuffet ikke publikum igjen. Denne sesongen beseiret Carolina Hurricanes ikke bare Tampa Bay Lightning, men slo også Dallas Stars fortløpende.

Det eneste spillet Carolina Hurricanes har tapt så langt er tapet mot Detroit Red Wings i de to første kampene. Carolina Hurricanes mangler fortsatt noen få spill på grunn av det nye kroneviruset. Mange fans i Central Division ble plutselig forelsket i Carolina Hurricanes drakt fordi de beseiret de to beste lagene i forrige sesong. I den nye sesongen 2021 vil den nye inndelingen av spillplanen tillate mange tilskuere å se forskjellige spillscenarier, og styrken til mange lag har gjennomgått visse endringer.

Teamet som trakk seg tilbake mest i den nye sesongen er New York Islanders. Laget har vunnet 3 kamper og tapt 6 kamper. New York Islanders brakte publikum den mest inspirerende ånden av utholdenhet forrige sesong. På den tiden var lagets hockey trøye likt av mange fans med historier. Forrige sesong gikk New York Islanders til sluttspill med ordinære resultater, men i sluttspillet fortsatte laget til den siste semifinalen med mot til å kjempe hardt og ikke gi opp.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 185 تاريخ : چهارشنبه 15 بهمن 1399 ساعت: 21:58

NHL-kampen er i full gang, og Tampa Bay Lightning tapte igjen denne runden 0-1 for Carolina Hurricanes. Spillet mellom Tampa Bay Lightning og Carolina Hurricanes ga publikum et glimt av kraften og styrken til keeperen. Begge keepee holdt målet fast. Inntil overtid beseiret Carolina Hurricanes Tampa Bay Lightning med ett mål.

Montreal Canadiens har oppnådd gode resultater i den nye sesongen, og lagets tilstand er også veldig varm. Montreal Canadiens har vunnet 5 kamper og tapt 2 overtid. Den stabile ytelsen til laget har vunnet tilliten til flere fans. Montreal Canadiens drakt har vært elsket av de fleste fans gjennom årene, og laget har også den lengste ishockeykulturen. Montreal Canadiens har ikke kommet videre til Stanley Cup-finalen igjen på mange år, og laget er ivrig etter å få et gjennombrudd i 2021.

Dallas Stars slo igjen Detroit Red Wings 7-3, og laget vant 4 kamper på rad. Dallas Stars har skapt store score i disse spillene, og lagets styrke blir sterkere og sterkere. Siden forrige sesong har Dallas Stars drakt raskt blitt likt av mange fans, og kampene deres denne sesongen har fått mange tilskuere til å bli forelsket i dette laget. Tampa Bay Lightning og Dallas Stars-kampen er utsatt, og alle gleder seg til starten på denne kampen.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 150 تاريخ : شنبه 11 بهمن 1399 ساعت: 0:12

Siden Dallas Stars gjenopptok kampen, har de vunnet tre seire på rad. Denne sesongen tapte Tampa Bay Lightning for Columbus Blue Jackets for første gang, og lagets tre-kamps seiersrekke ble avsluttet. Tampa Bay Lightning er fienden til Columbus Blue Jackets, de har blitt beseiret av Tampa Bay Lightning mange ganger. Denne gangen kan Columbus Blue Jackets slå Tampa Bay Lightning veldig foøyd, de har ventet på dette øyeblikket i lang tid.

Det vil alltid være vinnere eller tapere i spillet, og Tampa Bay Lightning vil reflektere over manglene etter dette spillet. Bare ved å se styrkene til lagets spillere og manglene ved det generelle samarbeidet i konstante spill, vil deres styrke bli mer og mer stabil. For øyeblikket er det bare Dallas Stars, som nettopp har spilt i spillet, som har en rekord av fullstendige seire, og andre lag har tapt kamper.

Nå i NHL-ligaen representerer Tampa Bay Lightning drakt og Dallas Stars drakt den sterkeste styrken. Disse to lagene er også et av de mest lovende lagene for publikum denne sesongen, og deres fantastiske spill gir alltid en sterk visuell effekt. Colorado Avalanche og Vegas Golden Knights kom også sterkt tilbake denne sesongen, med hvert lag fremover med nytt håp.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 177 تاريخ : پنجشنبه 9 بهمن 1399 ساعت: 0:16

I NHL-sesongen 2020-21 savnet Dallas Stars mange kamper på grunn av spilleroperasjon og virus. Denne runden er Dallas Stars første opptreden denne sesongen, de slo til slutt Nashville Predators 7-0. Publikum så igjen utseendet til Dallas Stars drakt i spillet. De har ikke sett lagkampen på lenge.

Dallas Stars var mestere for Weste Conference forrige sesong. Naturligvis har mange tilskuere høye forventninger til dem denne sesongen. Dallas Stars spilte en flott forestilling forrige sesong, og hockey trøye deres er elsket av flere fans. Dallas Stars beseiret sine motstandere med en stor poengsum i første kamp for denne sesongen, og publikums bekymringer om dem kan endelig lindres.

De to lagene fikk ikke stort gjennombrudd i første kvartal av spillet, og begge sider er i en oppvarmingsobservasjonstilstand. I andre kvartal begynte Dallas Stars å score en stor lovbrudd, og Nashville Predators ble fullstendig undertrykt. Dallas Stars-keeperen ga ikke motstanderen noen sjanse til å score. Han voktet lagets siste forsvarslinje sterkt.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 125 تاريخ : شنبه 4 بهمن 1399 ساعت: 18:42